RSS

Tag Archive | "cash flow"

Gestionarea numerelor critice — articolul3

Wednesday, April 2, 2014

0 Comments

Continuam seria celor 3 articole despre numerele critice si aici este al treile. Cash flow. Cash Flow - Unul dintre aspectele cele mai uimitoare și frustrante de funcționare a restaurantelor este șocul de a fi loviti brusc de un deficit neașteptat de numerar. De multe ori numerarul poate fi suficient pentru o săptămână, [...]

Continue reading...

Gestionarea numerelor critice — continuare

Thursday, March 27, 2014

0 Comments

Voi continua seria celor 3 articole despre numerele critice si aici il tratam pe al 2-lea. 2 - Break even sales — pragul vanzarilor de rentabilitate - Dacă nu sunteți familiarizați… - reprezinta pur și simplu cifra de vanzari ale unui restaurant necesara pentru a acoperi toate costurile pentru o anumită perioadă de timp, săptămână [...]

Continue reading...

Gestionarea numerelor critice - serie de 3 articole

Thursday, March 20, 2014

0 Comments

Urmeaza o serie de 3 articole in care voi incerca sa explic cat mai pe scurt ce sunt aceste cifre/numere critice, cum se calculeaza si importanta lor. Ca sursa de inspiratie pe langa propria experienta sunt niste articole din presa specialitate, sursa pe care nu o stiu exact [...]

Continue reading...