RSS

Greu de gasit un titlu

Mon, Nov 30, 2015

D'ale tineretii, prima pagina

Am primit foarte multe incurajari in ultimul timp de a realua scrisul pe blog. Eram in Algeria cand cineva drag mi-a reamintit de blogul meu si imi spunea ca ar trebui sa scriu iar, ca s-a amuzat, ca dau informatii foarte interesante dar ca a citit cu mare placere — nici macar nu este o persoana care sa activeze 100% in turism dar care activeaza tangential. Eram in Maldive si cineva de acasa imi spunea ca ar trebui sa scriu, ca scriam foarte bine si ca era o placere cand citea blogul — persoana de turism. Am revenit in tara si am fost incurajat sa scriu de mai multe persoane din turism. Pe diferite trepte ale implicarii in turism si a organigramelor. Orice, informatii, trairi, experiente, dar sa scriu.
Zilele astea am recitit mare parte din blog. Am ras, mi-am adus aminte, mi-a curs o lacrima, am rememorat. Am vazut cum am evoluat eu ca persoana in tot acest timp si interval.Am vazut cum am evoluat eu ca profesionist in turism in acest interval. Am vazut ca nu e bine aranjat si ca nu apar articolele chiar in ordinea cronologica. Am vazut ca nu am mai scris constant din 2011. Am vazut ca am mai promis si am incercat sa mai scriu dar nu am facut-o.
Apoi am citit cartea pe tema turistica pe care am promis candva ca o voi scrie, am inceput-o si nu am trecut de pagina 10 desi am vreo 15 pagina 1.
Sa vedem ce voi realiza si unde voi ajunge acum cu planurile astea. Pe langa altele, unele deja realizate (cum ar fi ca m-am lasat pe fumat, ca revin in tara sau ca fac pasul spre A sau A+ in cariera internationala — am revenit in tara) mi-am propus la inceput de an niste tinte pe 2015. Am realizat aproape tot ce imi propusesem dar am si ratat 2 foarte importante — una dintre ele fiind finalizarea cartii. Raportam pe 2016. Si includem si blogul. Sa vedem unde ajungem.
Va salut cu drag!

,

Comenteaza si tu